string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Dinsdag 14 oktober 2008 om 13:34

De afgelopen week is er geen wedstrijd gevoetbald in stadion Euroborg. Het Nederlands Elftal speelde namelijk twee wedstrijden om zich te kwalificeren voor het WK voetbal in 2010. Er werden 4 feestjes gevierd op het stadion en ik was aanwezig bij de opening van het eerste echte Cruyff Court van Groningen. Morgen speelt de FC tegen Ajax. Wie denk jij dat er wint?

Hoewel er geen spelers van FC Groningen in het Nederlands Elftal zitten, waren er toch een aantal spelers die bij de selectie zaten van hun eigen land. Zo speelde Levchenko met de Oekraïne tegen Kroatië, en zaten Berg en Granqvist op de bank bij Zweden. Petersson en Femi waren ook opgeroepen om mee te gaan met de selectie van Zweden en Nigeria, maar zij bekeken de wedstrijden van af de tribune.
Er werden deze week 4 feestjes gevierd op het stadion. Michel de Wit, Joyce en Robbin, Glenn Dijkstra en Jelmer Meijer vierden hun feestje op het stadion samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze namen een kijkje achter de schermen van het stadion door het doen van een puzzeltocht en ging lekker een happy meal eten bij McDonald’s.
Gisteren (16 oktober) werd het eerste echte Cruyff Court FC Groningen Veld geopend in Groningen. Het veld ligt in de Oosterparkwijk aan het Pioenpark. Samen met wat spelers van FC Groningen heb ik er een hele gezellige middag van gemaakt!
Morgen speelt FC Groningen tegen Ajax. Als ze winnen staan we weer een week boven aan. Johan Derksen (een tv journalist) zei dat hij dacht dat FC Groningen wel zou winnen. Denk jij dat ook? Ik hoop het wel!
Volgende week wordt het een drukte van belang op het stadion. De Junior Club geeft dan namelijk rondleidingen door het stadion. Iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven heeft inmiddels bericht gehad. Veel plezier allemaal!
Als jij je niet hebt opgegeven voor de rondleidingen, of als je niet bent ingedeeld, dan wens ik je heel veel plezier met alle andere leuke dingen die je gaat doen in de herfstvakantie.
Tot volgende week,
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu