string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus.

Zaterdag 29 juni 2024 om 19:14

FC Groningen heeft zaterdagmiddag het seizoen afgetrapt met de eerste officiële groepstraining. Hoofdtrainer Dick Lukkien en zijn staf leidden onder toeziend oog van enkele honderden FC-supporters de oefensessie op een warm Sportpark Corpus den Hoorn.

De eerste training van het Eredivisie-seizoen 2024/2025 begon met het voorstellen van de selectie. Voor nieuwelingen Etienne Vaessen en Brynjolfur Willumsson was het de eerste kennismaking met de Groninger supporters.

Hoewel de temperatuur aardig opliep, werd de selectie direct aan het werk gezet met – na een gedegen warming-up – een fanatieke rondo en loopoefeningen. De aanwezige supporters zagen dat de partijvormen die later op het programma stondenop groter en kleiner veld direct scherp werden ingezet. Doelpunten werden met gejuich ontvangen en verder gingen onderlinge gesprekken voornamelijk over verwachtingen van het seizoen en de aankomende oefenduels in de voorbereiding.

FC Groningen speelt woensdagavond 3 juli om 19.30 uur in Norg tegen VV GOMOS: https://www.gomos.nl/. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij bij Flik Mode & Schoenen, Oosteind 10B in Norg op dinsdag 2 juli (09.00 uur – 18.00 uur) of op de wedstrijddag aan het sportpark Schapendrift in Norg. De kassa’s gaan woensdag 3 juli om 17.30 uur open. De kaarten kunnen contant of per pin worden betaald. Tickets voor kosten €10,- per stuk. Kinderen van 5 tot en met 12 betalen €5,- per kaart. Kinderen tot en met 4 jaar oud kunnen gratis naar binnen.

Zaterdag 6 juli reist de FC naar Blijham waar om 14.00 uur VV ASVB de tegenstander is. Kaarten zijn via de organiserende amateurclub te verkrijgen: https://www.vvasvb.com/. Tickets voor kosten €10,- per stuk. Kinderen van 5 tot en met 12 betalen €5,- per kaart. Kinderen tot en met 4 jaar oud kunnen gratis naar binnen.

Nadat trainer Dick Lukkien zijn selectie zo`n 100 minuten behoorlijk had laten zweten werd de training afgesloten en kregen supporters de kans om handtekeningen te scoren. Bekijk via onderstaande videoplayer een sfeerreportage over de eerste training.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam

2 weken geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

2 weken geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers