string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie ruildagen.

Dinsdag 25 juni 2024 om 09:34


Vanaf dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni staan er verschillende ruildagen op het programma voor seizoenkaarthouders die de wens hebben te verplaatsen naar één van de beschikbare plekken in Euroborg. De ruildagen beginnen om 10.00 uur en zijn opgedeeld in drie groepen.

De ruildagen zijn:

  • Dinsdag 25 juni: supporters in de huidige vakken A en H.
  • Woensdag 26 juni en donderdag 27 juni: supporters op de Noordtribune die van sector willen ruilen.
  • Vrijdag 28 juni: reguliere ruildag voor alle seizoenkaarthouders.

Ruilen kan online in de FC Groningen Ticketshop met het account waarmee de seizoenkaart is aangeschaft. Een seizoenkaarthouder die wil ruilen, kan één van de beschikbare plekken aanvinken. Door na het ruilproces te klikken op afronden is de verplaatsing voltooid. Supporters ontvangen daarna een orderbevestiging. De ‘oude’ plek van de seizoenkaarthouder komt weer beschikbaar voor anderen.

Wanneer er naar een duurdere plek in het stadion wordt geruild, ontvangt de supporter een betalingsverzoek. Ruil je naar een goedkopere plaats, zal FC Groningen het verschil binnen 15 werkdagen op het bij ons bekende rekeningnummer retourneren. Indien er is betaald met een automatische incasso (termijn of eenmalig) kan het wat langer duren voordat de verrekening is afgehandeld. De financiële afhandeling van zowel het ruilen naar een duurdere plaats als naar een goedkopere plek in Euroborg vindt altijd achteraf plaats en niet gedurende het ruilproces.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

FC Groningen en Beerschot akkoord over Krüger

2 dagen geleden

Veel uitwedstrijden voor FC Groningen Opleiding

4 dagen geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!