string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kom zondag in het wit naar Euroborg, supportersplein open om 12.30 uur.

Donderdag 24 augustus 2023 om 17:00

FC Groningen speelt zondagmiddag om 14.30 uur in Euroborg tegen Willem II. Een klassiek tijdstip voor een mooi duel. Het stadion opent om 13.00 uur, een half uur eerder zal het supportersplein aan de voorzijde van Euroborg toegankelijk zijn. Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune.

De Noordtribune roept alle supporter op om zondag in een thuisshirt of in het wit naar de wedstrijd te komen. Afgelopen seizoen werd bij de thuiswedstrijd rondom de viering van Groningens Ontzet hetzelfde gedaan. Dit leverde prachtige beelden op. Kaarten voor het thuisduel met Willem II zijn eenvoudig te bestellen via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. Ben je seizoenkaarthouder? Let dan op dat je het juiste pasje meeneemt. Op de wedstrijddag zullen de kassa’s bij ingang 2 geopend zijn vanaf 13.00 uur. Dat is ook het moment dat de stadiondeuren openen.

Supporters kunnen vanaf 12.30 uur samenkomen op het supportersplein aan de voorzijde van Euroborg. Hier staan onder meer eetkraampjes, de carrousel om drinken te bestellen en een wagen vol FC-merchandise. Omstreeks 12.45 uur zal de FC-selectie met de spelersbus aankomen bij de hoofdingang van het stadion.

Eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, mag niet mee naar binnen. Op iedere tribune kunnen supporters voor patat, frikandellen of loempia’s terecht bij één van de units met een frituur. Ook koffie of thee is te verkrijgen bij de units. Supporters die alleen koud drinken willen hebben, wordt geadviseerd naar één van de horecacontainers te gaan. Iedere tribune is voorzien van horecacontainers voor koud drinken.

Met de intrede van de horecacontainers is bij de horeca-units vanaf dit seizoen weer de gehele wedstrijd en pauze warme snacks en patat verkrijgbaar. Wel kan het zijn dat het in en rond de rust van de wedstrijd erg druk is, waardoor er rijvorming ontstaat. Bestellingen zijn alleen per PIN af te rekenen.

Nog altijd wordt er op veel plaatsen aan de weg gewerkt. Waar mogelijk roept FC Groningen op zoveel mogelijk op de fiets te komen, gebruik te maken van het Openbaar Vervoer, of de mogelijkheid van de pendelbussen te benutten. Samen met partner Drenthe Tours pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 12.30 uur richting Euroborg.

Supporters die toch afhankelijk zijn van de auto, wordt geadviseerd om de website van Groningen Bereikbaar te checken. Hier staan alle stremmingen, omleidingen en wegwerkzaamheden in en rond Groningen genoemd.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit