string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Maak van het wedstrijdbezoek zondag een echte middag uit.

Donderdag 20 oktober 2022 om 17:00

Na twee uitwedstrijden met fantastische support vanuit het gastenvak, mag FC Groningen zondag weer aan de bak in Euroborg. Topclub PSV komt op bezoek, aftrap is op het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Ook voorafgaand aan de wedstrijd is veel te beleven rondom het stadion. Tickets zijn online verkrijgbaar via de Online Ticketshop. 

FC-supporters die nog geen kaarten hebben, kunnen deze zonder restricties kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Op de wedstrijddag kunnen ook tickets worden gekocht bij de kassa’s nabij ingang 2. De kassa’s zijn vanaf 13.00 uur geopend. Het is in Euroborg alleen mogelijk met PIN te betalen. 

JW2022202314308 (1)

Supportersplein
Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen supporters op verschillende plekken rondom Euroborg samenkomen. Aan de voorzijde van het stadion wordt wederom een groot Supportersplein waar vanaf 12.30 uur supporters kunnen voorbeschouwen op de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Aan de achterzijde van het stadion is een horecastaat te vinden met onder meer een wagen van Of je Worst Lust en een foodtruck waar patat te koop is. Daarnaast is het mogelijk bier, fris en koffie te halen. Er is aan de achterzijde van Euroborg ook een Supportersplein speciaal voor kinderen gevestigd. 

20220929OGWineenAuto006

Tanken met OG
Hoofdsponsor OG Clean Fuels staat aan die kant van Euroborg met een interactief spel waar supporters zich kunnen kwalificeren voor een jaar lang gratis rijden in een door OG in FC-stijl gewrapte auto. Keeper Jan de Boer deed deze week een poging het exacte getal te tanken, kun jij het beter dan de doelman? Probeer het zondag bij de stand van OG Clean Fuels. Ook mobiliteitspartner Century is aanwezig met de Fitbus. Hoe fit ben jij? Test het zondagmiddag!  
 
Horeca
Eten en drinken dat buiten het stadion is gekocht, mag niet worden meegenomen in Euroborg. Wat betreft het horeca-aanbod in het stadion zal FC Groningen voortborduren op de proef die bij de vorige thuiswedstrijd werd gedaan. Dit betekent dat het aanbod van eten en drinken in het stadion tussen speelminuut 30 en 60 én in de rust gewerkt worden met een kleiner assortiment. Op de tweede ring van he Tonny van Leeuwen Tribune en de Piet Fransen Tribune lopen horecamedewerkers rond met Major Toms waar supporters drinken kunnen bestellen die door de medewerker wordt uitgeschonken.
 
Deze veranderingen hebben als doel om de servicesnelheid te verhogen, zodat in korte tijd zoveel mogelijk supporters kunnen worden geholpen. Lees hierover meer via deze link. De horeca-actie van het duel met PSV is enkel voor volwassenen. Wijn is te koop voor €2,50 per flesje. De actie is alleen in de vaste units verkrijgbaar.
 
Er worden FC-vlaggetjes uitgedeeld aan jeugdige supporters bij ingangen 2, 3 en 4 zolang de voorraad strekt. De poorten van Euroborg gaan om 13.00 uur open. https://tickets.fcgroningen.nl

07-10-22-RKC-100

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

1 maand geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu