string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Publiekstribunes vanavond uitverkocht, nog beperkt plek in Sportsbar Club 1971.

Vrijdag 07 april 2023 om 13:10

FC Groningen kan vanavond rekenen op de steun van een goed gevuld Euroborg. Alle drie de publiekstribunes zijn volledig uitverkocht. De support is ‘Ongeacht de stand’ onvoorwaardelijk. In de Sportsbar Club 1971 zijn nog tientallen kaarten beschikbaar. Supporters die een ticket kopen in vak WW hebben toegang tot de zakelijke ruimte van Sportsbar Club 1971.

FC Groningen biedt iedere wedstrijd een aantal tickets in de reguliere verkoop aan in Sportsbar Club 1971. In Sportsbar Club 1971 hebben supporters toegang tot een zakelijke ruimte inclusief bijbehorende faciliteiten. De laatste tientallen tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Klik op het vak WW om een stoel of stoelen uit te zoeken. Sportsbar Club 1971 is gevestigd in de hoek van de Koeman Tribune en te bereiken via ingang Zuid ‘Euroborg Offices’ tussen beide woontorens.

Supporters die vrijdag naar Euroborg komen, dienen rekening te houden met verkeersdrukte op de weg. Er wordt nog altijd op veel verschillende plekken in de rondom Groningen gewerkt aan de weg. Bekijk voor alle actuele informatie over wegwerkzaamheden op www.groningenbereikbaar.nl

Naast de verschillende werkzaamheden aan de weg, is Goede Vrijdag een dag waarop veel mensen naar Groningen trekken. Bijvoorbeeld door de Bloemetjesmarkt in het centrum van de stad. Ook dit kan leiden tot extra drukte op de wegen rond Groningen. Vertrek daarom vrijdag op tijd naar Euroborg. Vanaf 18.00 uur gaan de verschillende supporterspleinen om het stadion open voor een hapje en een drankje.

Supporters uit de Stad en de nabij gelegen dorpen wordt wanneer mogelijk geadviseerd zoveel mogelijk op de fiets naar Euroborg te komen. FC Groningen creëert bij het stadion en achter de Kolenmuur extra gratis fietsenstallingen.

n samenwerking met Drenthe Tours rijden er vanaf de P&R Haren en Hoogkerk pendelbussen naar Euroborg. De eerste bussen rijden vanaf 18.00 uur naar Euroborg, de laatste bus vertrekt 25 minuten voor het eerste fluitsignaal. Op de terugweg kunnen supporters tot een uur na de wedstrijd de pendelbus richting de desbetreffende P&R pakken. Buslijn 28 rijdt niet vanuit het centrum van de stad.

De verschillende supporterspleinen rond Euroborg openen om 18.00 uur. Een half uur later worden de deuren van het stadion geopend. Horecabestellingen in Euroborg kunnen alleen per PIN worden afgerekend.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit