string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarten via stichting ‘Laat ons weer een samen juichen’ weer beschikbaar.

Donderdag 06 juli 2023 om 17:40

FC-supporters die onder of rond de armoedegrens leven en daardoor geen seizoenkaart (meer) kunnen kopen bij FC Groningen, kunnen ook dit seizoen gebruik maken van Stichting Laat ons weer eens samen juichen. De stichting werd door FC Groningen in samenwerking de Supportersvereniging FC Groningen in 2020 opgericht.   

FC Groningen is een club die duizenden supporters aan het hart gaat. De Trots van het Noorden kent fanatieke supporters en volgers in alle lagen van de bevolking. Iedereen komt samen in Euroborg, die verbroedering op de tribunes is één van de krachten van de FC en haar supporters.

De stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ is speciaal bedoeld voor FC-supporters die onder of rond de armoedegrens leven en daardoor hun seizoenkaart niet (meer) kunnen betalen. Via de Stichting wordt mogelijk gemaakt toch seizoenkaarthouder bij FC Groningen te worden en voetbal vanuit Euroborg te beleven.

De Stichting financiert de te verstrekken kaarten onder meer door donaties vanuit supporters en het bedrijfsleven. Afgelopen seizoen heeft de Stichting zo’n 150 seizoenkaarten kunnen verstrekken. Dit in samenwerking met het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur.

Ben je FC-supporter die gebruik wil maken van Stichting Laat ons weer eens samen juichen, of ken je supporters die in aanmerking komen voor een seizoenkaart via de Stichting, vul dan je gegevens in via onderstaande link:

Aanvraag seizoenkaart – FC Groningen

Wanneer je in aanmerking komt voor een seizoenkaart via de Stichting word je uitgenodigd voor een gesprek met een afvaardiging van FC Groningen en/of de Supportersvereniging. Wil je graag een seizoenkaart of een ander bedrag doneren of meer informatie over de Stichting lezen dan kan dat via deze link:

Stichting LOWESJ – FC Groningen

SAMEN ZIJN WIJ FC GRONINGEN !

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit