string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaartteller op 6.435. Prachtig gebaar van FC-supporters Delies en Visscher.

Maandag 19 juni 2023 om 14:06

FC Groningen verkocht tot op heden 6.435 seizoenkaarten voor het komende seizoen 2023/2024. Dit getal is inclusief de 470 vijfjaarkaarten. Supporters hebben nog tot en met zondag 2 juli de tijd hun seizoenkaart te verlengen. FC-supporters en schrijvers Ferdi Delies en Robert Visscher zetten een prachtige actie op als stimulans voor medesupporters die hun kaart nog niet hebben verlengd.

Delies heeft al meerdere boeken over FC Groningen achter zijn naam,  waaronder een biografie over spits Erik Nevland. Visscher schreef een boek over het hoogtepunt uit de clubgeschiedenis, het winnen van de KNVB-beker. Iedere keer wanneer de seizoenkaartteller een duizendtal doorbreekt, worden veertig exemplaren van Delies` boek ‘Nevland’ en Visschers’ boek ‘Cupkoorts’ verloot. Ook wordt een veertigtal boeken verloot onder de supporters die hun seizoenkaart al hebben verlengd of een seizoenkaart hebben gekocht.

Clubliefde
“Het is tijd om vooruit te kijken en met z`n allen vol achter onze club te gaan staan,” zegt Delies. “Clubliefde gaat verder dan een divisie. We willen graag een zo vol mogelijk Euroborg komend seizoen en op deze wijze dragen Robert en ik ons steentje bij. We hadden beide een soortgelijk idee en besloten dit samen op te pakken. Hoeveel boeken we kunnen weggeven? Wat ons betreft is straks heel Euroborg uitverkocht!”

De plekken op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die momenteel niet worden bezet, zijn in de verkoop. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel alleen mogelijk om een seizoenkaart te verlengen. FC Groningen vond het ongepast om de prijzen van de seizoenkaarten te verhogen ten opzichte van afgelopen seizoen. Een seizoenkaart bij FC Groningen is te koop vanaf €185,-. Verlengen van de seizoenkaart kan tot en met zondag 2 juli. Na zondag 2 juli geldt een ander tarief. Het loont om vroeg te beslissen.

Ruildagen
FC Groningen organiseert daags na de deadline van de verlengingsperiode meerdere ruildagen. Voor de supporters op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn de ruildagen op maandag 3 en dinsdag 4 juli. Voor supporters op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune is dat woensdag 5 juli. Alle niet-verlengde of -verkochte plekken zijn dan beschikbaar.

Seizoenkaarthouders die willen ruilen, kunnen hun huidige seizoenkaart tot en met zondag 2 juli verlengen en daarna gebruikmaken van de ruilmogelijkheid. Door de seizoenkaart voor de deadline te verlengen, betaal je het voordelige tarief. Ruil je naar een vak in een andere prijscategorie betaal je het verschil bij of krijg je het prijsverschil terug. Vanaf vrijdag 7 juli 10.00 uur start de verkoop van de op dat moment vrije plaatsen. Dit geldt dan ook voor de beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune. In de week van maandag 3 juli 00.00 uur tot vrijdag 7 juli 10.00 uur zal er geen seizoenkaartverkoop plaatsvinden.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit