string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaartteller week voor competitie op 11.737.

Vrijdag 04 augustus 2023 om 16:30

FC Groningen verkocht tot op heden 11.737 seizoenkaarten, inclusief het aantal van 470 vijfjaarkaarten. De competitie start precies over een week op vrijdag 11 augustus met de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Seizoenkaarten zijn te bestellen via de FC Groningen Ticketshop.

De support voor FC Groningen is onvoorwaardelijk. De afgelopen seizoenen werden er alleen voorafgaand aan het jaar 2020/2021 – het seizoen dat Arjen Robben terugkeerde bij de Trots van het Noorden – meer seizoenkaarten verkocht. De FC is dankbaar voor de support. Seizoenkaarten zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Parkeren
Kom je met de auto naar de wedstrijden in Euroborg? FC Groningen biedt seizoenkaarthouders door de samenwerking met MyOffice een extra parkeermogelijkheid op wedstrijddagen in Euroborg. In totaal gaat het om 275 parkeerplekken die FC Groningen wil aanbieden aan seizoenkaarthouders in abonnement-vorm. Meer informatie is te vinden via deze link.

Stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’
Deze week hebben de bestuursleden van stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ weer mooie gesprekken gevoerd met FC-supporters. Club en supporters lanceerden samen in 2020 de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Vanuit dit initiatief worden seizoenkaarten verstrekt aan mensen in Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven. FC Groningen is een club die duizenden supporters aan het hart gaat. De Trots van het Noorden kent fanatieke supporters en volgers in alle lagen van de bevolking. Iedereen komt samen in Euroborg, die verbroedering op de tribunes is één van de krachten van de FC en haar supporters.

Inmiddels hebben ruim 80 supporters voor dit seizoen een kaart toegewezen gekregen via de stichting. De komende periode staan nog meerdere gesprekken op de agenda, onder andere met (jonge) FC-supporters die bekend zijn met Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Wanneer je denkt in aanmerking te komen voor een seizoenkaart via stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’, klik dan op deze link voor meer informatie.

Plan van Aanpak
FC Groningen en de gemeente Groningen hebben een Plan van Aanpak opgesteld voor de veiligheid rondom wedstrijden van de Trots van het Noorden. Door middel van de uitvoering van dit plan denken club en gemeente de veiligheidsorganisatie van FC Groningen sterk te verbeteren en de veiligheid in en rond Euroborg te kunnen waarborgen, waardoor het stadionbezoek voor alle supporters zowel veilig als gastvrij en sfeervol is. De uitkomsten van het onafhankelijk veiligheidsonderzoek, dat recent in opdracht van club en gemeente is gehouden, zijn leidend geweest voor het Plan van Aanpak. Het plan werd vrijdag aan het begin van de middag gecommuniceerd.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit