string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaartverkoop pas van start na duidelijkheid.

Dinsdag 18 april 2023 om 13:10

FC Groningen start de seizoenkaartverkoop 2023/2024 op het moment dat duidelijk is in welke competitie de Trots van het Noorden volgend seizoen speelt. Momenteel vecht de FC voor de laatste kansen op handhaving in de Eredivisie. De roep vanuit supporters om de seizoenkaartverkoop te starten – ongeacht de stand – wordt door de club enorm gewaardeerd en is een blijk van onvoorwaardelijke steun.

De support vanaf de tribunes is ook in dit sportief zware seizoen ongekend. De FC-supporters staan zowel in Euroborg als tijdens de uitwedstrijden strijdbaar achter de ploeg. De roep vanuit diverse supporters om de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2023/2024 te starten, geeft de FC hoop en vertrouwen voor de toekomst. Clubliefde betekent voor velen onvoorwaardelijk achter de club blijven staan, ongeacht de stand.  

FC Groningen heeft echter besloten de seizoenkaartverkoop pas te starten wanneer duidelijk is in welke divisie volgend seizoen wordt gespeeld. Dit heeft mede te maken met de prijsvaststelling van de seizoenkaart. De huidige seizoenkaarthouders krijgen – net als in eerdere jaren – een voorrangsperiode om hun huidige plek in Euroborg te verlengen, dan wel een andere vrije tribuneplaats uit te zoeken.

FC Groningen waardeert de steun en de support vanuit de achterban enorm en blijft – ongeacht de stand – strijdbaar. Te beginnen aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur thuis tegen N.E.C. in Euroborg.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit