string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supporters ontmoetten elkaar op FC-Camping.

Maandag 17 augustus 2020 om 17:29

Boertel en Camping De Maarsdijk in Niekerk werd afgelopen week omgetoverd tot FC Groningen Camping. Initiatiefnemers waren de Supportersvereniging FC Groningen en de eigenaren van de camping Gert en José Datema. Het was een mooie vakantieweek vol FC-gerelateerde activiteiten. 

Het opzetten van de FC-Camping was één van de vele supportersinitiatieven in het kader van de actie ‘Laat ons weer eens juichen.' Oud-journalist Paul Zweverink kwam met het idee van een FC Camping bij de Supportersvereniging FC Groningen die alle initiatieven verzamelde. Voorzitter van de Supportersvereniging John de Jonge kijkt terug op een schitterende week die vandaag wordt afgesloten: “Een prachtig idee van Paul en we kwamen al snel uit in Niekerk. Gert en José Datema, eigenaren van Camping en Boertel De Maarsdijk, zijn fanatieke FC-supporters en waren direct enthousiast. We wilden met de FC-Camping binding met supporters onder elkaar creëren en dat is in mijn ogen uitstekend gelukt.”
 
De FC-Camping werd begin vorige week geopend met een barbecue waarbij ook algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus aanwezig waren. Daarnaast stonden er gedurende de kampeerweek allerlei FC-gerelateerde activiteiten op het programma. “We hebben de oefenwedstrijd in Emmen op groot scherm bekeken, er was een FC Groningen pubquiz, een bingo, er waren optredens van verschillende Groningse artiesten en een aantal selectiespelers kwam op bezoek,” somt De Jonge slechts enkele activiteiten op.
 
“Het hoogtepunt was voor mij het FC Groningen-gevoel dat werd gecreëerd met elkaar en in het dorp Niekerk. We hebben het dorp ook actief betrokken. Al met al gaf deze week de bezoekers echt een vakantiegevoel met FC-supporters onder elkaar. Veel gezelligheid waarbij tijdens gesprekken onze club centraal stond. Hopelijk kunnen we hier een duurzame traditie van maken, want hoewel het nog niet helemaal vol stond, was het zeker een geslaagde vakantieweek.”

FC-Camping1

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus