string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supporterspleinen vrijdag vanaf 18.00 uur geopend.

Woensdag 05 april 2023 om 16:00

FC Groningen kan vrijdagavond op de support rekenen van een vol Euroborg. FC Utrecht is om 20.00 uur de tegenstander. Er is slechts nog een klein aantal kaarten beschikbaar op de publiekstribunes. Het stadion opent om 18.30 uur, de twee supporterspleinen openen een half uur eerder. Er wordt door supporters gecollecteerd ten behoeve van sfeeracties.  

Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. De resterende tickets worden alleen online verkocht, op de wedstrijddag is er geen kassaverkoop. FC Groningen richt zowel aan de voorkant als aan de achterkant van Euroborg verschillende supporterspleinen in. Supporters kunnen vrijdag vanaf 18.00 uur samenkomen op deze supporterspleinen voor een hapje en een drankje. Tussen ingangen 2 en 3 staan foodtrucks. Hier is vrijdag ook bierbar te vinden. Voor jonge supporters staan diverse voetbalattracties klaar. Nabij de Kolenmuur komt een groot supportersplein met een snackwagen, een biercarrousel en een stand van FC Groningen Merchandise.

Eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, kan niet mee naar binnen. Euroborg opent om 18.30 uur de deuren. Op iedere tribune zijn verschillende horeca-units te vinden. Nieuw zijn de drie horecacontainers op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune. Hier worden koude dranken verkocht. Meer over de horecacontainers is te lezen in dit bericht.

Tussen speelminuut 30 en 60 en in de rust van het duel is een beperkt assortiment beschikbaar. Hierdoor kan de servicesnelheid omhoog. Op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune is in de units zonder frituur net als de vorige thuiswedstrijd een grote portie Doritos inclusief kaas en salsa te koop voor €3,75.

Supporters die met de auto naar Euroborg komen dienen rekening te houden met drukte op de wegen. Door wegwerkzaamheden en de toerisme van Goede Vrijdag kan het drukker zijn dan normaal en kan de reis naar het stadion langer duren dan gebruikelijk.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit