Thuis: Binni zorgt voor ontlading en vreugde.

Zaterdag 14 september 2024 om 23:55

FC Groningen knokte zich zaterdagavond terug van een 2-0 achterstand tegen Feyenoord en pakte door twee late goals van invaller Brynjølfur Willumsson een punt in een uitzinnig Euroborg. Net als iedere thuiswedstrijd stonden de FC-supporters weer vol achter de ploeg. Het leverde mooie beelden op in de nieuwe aflevering van ‘Thuis.’

Brynjølfur Willumsson beleefde zijn mooiste FC-momenten tot nu toe. De IJslander die afgelopen zomer naar Groningen kwam, speelde het laatste kwart van de wedstrijd tegen Feyenoord mee. De aanvaller maakte een paar minuten voor tijd de aansluitingstreffer en kopte in blessuretijd de gelijkmakende 2-2.

Een ontlading volgde, op het veld met het gehele team en op de vier tribunes in Euroborg. De sfeer in het stadion was ouderwets en gaf de ploeg de juiste spirit om op veerkracht terug te komen in de wedstrijd. Bekijk hieronder de aflevering van Thuis.