string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tickets voor drie thuisduels te koop via de FC Groningen Ticketshop.

Dinsdag 30 juli 2024 om 11:00

FC Groningen speelt aanstaande vrijdag voor het eerst sinds bijna drie maanden weer een wedstrijd in Euroborg. De ploeg van trainer Dick Lukkien sluit de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. Tickets voor deze wedstrijd zijn eenvoudig te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop. Het is ook mogelijk om tickets te kopen voor de Eredivisie-duels in Euroborg met NAC Breda en AZ.  

FC Groningen speelt aanstaande vrijdag in Euroborg de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Heracles Almelo is vanaf 18.00 uur de tegenstander. Tickets kosten €6,- per stuk. In eerste instantie is alleen de onderste ring van de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune geopend. De Noordtribune is nog niet open vanwege de laatste fase van de verbouwingen aldaar.

Tickets voor dit oefenduel zijn te koop via de FC Groningen Ticketshop. Op de wedstrijddag aankomende vrijdag is er vanaf 17.00 uur – een uur voor de aftrap – kassaverkoop. De kassa’s van Euroborg zijn te vinden naast ingang 2.

FC Groningen opent de Eredivisie op vrijdag 9 augustus thuis tegen NAC Breda. De aftrap is om 20.00 uur. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft de Trots van het Noorden ook het flexibele uitvak OO/PP geopend voor FC-supporters.

Seizoenkaarthouders die niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun ticket aan te bieden via de kaartenmarkt. Wanneer het ticket wordt verkocht, krijgen zij 1/17 deel van hun seizoenkaartprijs binnen 15 werkdagen teruggestort. De kaartenmarkt is te bereiken door in te loggen op het persoonlijke FC-account in de FC Groningen Ticketshop en dan naar het menu de optie ‘kaartenmarkt’ aan te klikken.

Ook voor het duel met AZ op zondag 25 augustus zijn tickets te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Ook voor dit duel is de kaartenmarkt geopend. Fans van de Alkmaarders kunnen via hun eigen club een ticket kopen voor het uitvak. De thuisvakken in Euroborg zijn enkel bestemd voor FC-supporters. Fans van de tegenstander met een ticket voor één van de thuisvakken lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Dinsdag 10.00 uur start voorverkoop Go Ahead Eagles-thuis

1 maand geleden

Kaartverkoop Almere-uit start woensdag voor voorrangsgroep

2 maanden geleden

Verkoop RKC-uit woensdag 10.00 uur van start voor voorrangsgroep