string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

U-Sport nieuwe partner achterzijde FC-shirt.

Maandag 29 juli 2024 om 16:00

FC Groningen en U-Sport hebben een partnership afgesloten tot de zomer van 2027. Als sterk groeiend sportmerk zal U-Sport de komende drie seizoenen te zien zijn op de achterzijde van het FC-shirt. U-Sport is een merk dat sporters en sportverzorgers ondersteunt door middel van vier productlijnen: medische producten, technische producten voor het onderhouden van sportmateriaal, huidbeschermingsproducten en sportvoeding. Door eigen ontwikkeling in samenwerking met andere partijen garandeert U-Sport producten van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid helpt U-Sport sporters optimaal te presteren en blessures te voorkomen.

Opererend vanuit het hoofdkantoor in het hart van Groningen, zijn de Noord-Nederlandse wortels van deze partner duidelijk zichtbaar. Met een uitgebreide online webshop en meer dan 160 resellers in Nederland, biedt U-Sport producten voor zowel amateur sporters als professionele sporters. De medische en fysieke begeleidingsstaf van FC Groningen werkt al seizoenen lang naar grote tevredenheid met de producten van U-Sport.

Naast het partnership met FC Groningen heeft U-Sport tal van samenwerkingen binnen verschillende takken van sport. U-Sport is in staat kwalitatief goede producten te leveren voor iedere sporter van ieder niveau. Het partnership tot minimaal de zomer van 2027 sluit naadloos aan bij de maatschappelijke doelstelling van de Trots van het Noorden; het tegengaan van bewegingsarmoede. Wie staat voor Meer & Beter Bewegen moet dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen waarborgen. U-Sport kan FC Groningen ook in haar maatschappelijke doelstelling een stap verder helpen.
Tekst gaat door onder de foto.

Door haar naam niet alleen als partner aan FC Groningen te verbinden, maar ook prominent zichtbaar te zijn op de achterzijde van het FC-shirt, zet U-Sport in op het vergroten van de naamsbekendheid. Daarbij wil U-Sport door de samenwerking met de FC een belangrijke bijdrage leveren aan het in beweging brengen van het Groningse achterland. U-Sport neemt de plek achterop het shirt over van hoofdsponsor OG Clean Fuels, dat doorgaat als hoofdsponsor en als meest prominente partner zichtbaar blijft op de voorzijde van het shirt van FC Groningen.

FC Groningen dankt OG Clean Fuels voor de afgelopen twee seizoenen als partner op zowel de voor- als achterzijde van het prachtige shirt en kijkt uit naar een vruchtbaar vervolg van het partnership. De club verwelkomt U-Sport met open armen en is blij met het vertrouwen van deze Groningse supplier, dat heeft geresulteerd in een meerjarig partnership.

Kevin Roossien, commercieel manager bij FC Groningen is trots op het langdurige partnership met U-Sport. “Hiermee spreken we veel vertrouwen uit in elkaar en we zijn heel blij met de komst van U-Sport. Het is mooi dat U-Sport onze club en de uitstraling rond de FC ziet als podium om te groeien. We hebben met OG Clean Fuels een partner voorop het shirt die vol inzet op duurzaamheid en met U-Sport een partner die haar steentje bijdraagt aan het oplossen van bewegingsarmoede, ons maatschappelijk doel. Het is prachtig om voor deze partners een commerciële waarde te vertegenwoordigen en die ook onze boodschap binnen andere belangrijke thema’s voor Stad en Ommeland versterkt.”

Ook U-Sport kijkt uit naar een mooie samenwerking tussen de twee Groningse merken. Jos Schott, eigenaar en algemeen directeur bij U-Sport: “Wij bij U-Sport zijn verheugd om onze krachten te bundelen met FC Groningen, de Trots van het Noorden. Als Gronings bedrijf streven wij ernaar om sporters te voorzien van de hoogste kwaliteit producten, zodat zij topprestaties kunnen leveren. Deze samenwerking onderstreept onze gezamenlijke inzet om te excelleren, waarbij FC Groningen op het veld schittert en U-Sport de sporters ondersteunt met innovatieve en duurzame producten.”

Supporters die de afgelopen periode een thuis- of uitshirt van het seizoen 2024/2025 hebben aangeschaft kunnen deze kosteloos op dinsdag 6 augustus van 09.00 uur tot 18.00 uur laten bedrukken met de uiting van U-Sport in de FC Groningen Store in Euroborg.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Elftal vragen aan… Boldewijn Noordveld (Noordveld Clinics & De ZorgConsultants)

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Tjarda Polderman (Founded)

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Ronald Klasens (HOEMAT)