string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrije verkoop seizoenkaarten gestart.

Zaterdag 08 juli 2023 om 10:00

FC Groningen kan dit seizoen in ieder geval rekenen op de support van 9.518 seizoenkaarthouders. FC-supporters die nog geen seizoenkaart hebben besteld, kunnen vanaf nu een seizoenkaart kopen in de FC Groningen Ticketshop. De vrije verkoop van seizoenkaarten startte vrijdagochtend 7 juli om 10.00 uur. Er zijn kaarten op alle drie de tribunes beschikbaar.

De support van de FC-achterban is onvoorwaardelijk. Vooral op de Tonny van Leeuwen Tribune is het aantal beschikbare plaatsen gering. Veel seizoenkaarthouders die in de praktijk beneden staan, maar een seizoenkaart hadden op de bovenste ring hebben de afgelopen dagen gebruik gemaakt van de ruilmogelijkheid.

De seizoenkaartverkoop is vrijdag 7 juli om 10.00 uur hervat. Een seizoenkaart is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. FC Groningen vond het ongepast om de prijs van de seizoenkaart dit jaar te verhogen. Een seizoenkaart is te koop vanaf €190,-. Kinderen onder 12 jaar kunnen een seizoenkaart kopen vanaf €80,-. Voor minder valide supporters heeft FC Groningen MIVA-plekken op de lange zijde voor €180,-.

Een seizoenkaart geeft recht op 19 thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De Trots van het Noorden start de competitie op vrijdag 11 augustus thuis tegen Jong Ajax, aftrap 20.00 uur. Het gehele competitieprogramma van FC Groningen is hier te vinden.

FC Groningen heeft tevens de prijzen voor losse tickets vastgesteld. Een losse wedstrijd in Euroborg is vanaf €17,- te bezoeken. Het aanschaffen van een seizoenkaart is een stuk voordeliger dan telkens een los ticket kopen. De eerste serie thuiswedstrijden gaat komende woensdag 12 juli in de voorverkoop. Woensdag wordt de standaard dag waarop de kaartverkoop voor thuis- en uitwedstrijden start. In het verleden was dit een dag eerder op dinsdagen.  

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit