string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrije verkoop voor komende thuiswedstrijden.

Dinsdag 14 november 2023 om 17:46

Voor de komende thuiswedstrijden tegen FC Eindhoven (vrijdag 24 november) en VVV-Venlo (vrijdag 1 december) geldt vrije ticketverkoop. Woensdag 15 november 09.00 uur gaat ook het thuisduel met Telstar (vrijdag 8 december) in de vrije verkoop. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 09.00 uur één van de nog beschikbare kaarten voor de uitwedstrijd tegen Jong AZ (maandag 27 november) kopen via de FC Groningen Ticketshop.

FC Groningen komt komend weekend niet in actie vanwege de interlandperiode. Het weekend daarop staat de FC voor een dubbel programma. Vrijdag 24 november speelt de Trots van het Noorden om 20.00 uur thuis tegen FC Eindhoven. De maandag daarop 27 november reist de ploeg naar Wijdewormer voor het uitduel met Jong AZ (aftrap 20.00 uur).

Thuiswedstrijden
Tickets voor de komende thuiswedstrijden tegen FC Eindhoven en VVV-Venlo zijn zonder restricties te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Vanaf woensdag 15 november 09.00 uur zullen ook de kaarten voor Telstar-thuis in de vrije verkoop gaan. Voor het laatste thuisduel van dit kalenderjaar op zaterdag 23 december tegen Jong FC Utrecht kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders twee kaarten (bij)kopen.

Fans van de tegenstander kunnen een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg. Het is voor fans van bezoekende clubs niet toegestaan tickets te kopen voor een ander vak dan het uitvak. Fans van de tegenstander die kaarten kopen voor een ander vak dan het uitvak lopen het risico dat deze tickets worden geblokkeerd.   

Jong AZ-uit
FC Groningen gaat maandag 27 november op bezoek bij Jong AZ, aftrap 20.00 uur. Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben tot dinsdag 14 november 23.59 uur voorrang om een ticket te kopen. Seizoenkaart- en clubcardhouders zijn vanaf woensdag 15 november 09.00 uur aan de beurt. De verkoop loopt tot dinsdag 21 november 23.59 uur. Er is nog een kleine honderdtal kaarten beschikbaar. Een kaart is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Er geldt een eigen vervoersregeling waarbij het omwisselpunt is gevestigd bij het uitvak van het sportpark in Wijdewormer. Een kaart kost €6,- per stuk. Rijd zoveel mogelijk met vier supporters per auto samen naar de wedstrijd toe. Het is verboden om op het parkeerterrein bij het sportpark alcohol te drinken. Supporters die dit wel doen, wordt de toegang tot de wedstrijd ontzegd.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit