string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit.

Dinsdag 03 september 2024 om 17:41

FC Groningen speelt zondag 22 september de uitwedstrijd op bezoek bij sc Heerenveen. FC-supporters kunnen vanaf woensdag 10.00 uur één van de 1.200 beschikbare tickets voor het uitvak kopen. De Derby van het Noorden wordt zondag 22 september om 12.15 uur afgetrapt in Friesland. Let op: het verkoopproces loopt anders dan anders. Een week na het duel in Friesland speelt de FC thuis tegen Go Ahead Eagles. Kaarten voor dat thuisduel zijn voor FC-supporters te koop zonder restricties.

Er kunnen zondag 22 september in totaal 1.200 FC-supporters aanwezig zijn in het uitvak bij de Derby van het Noorden in Friesland. Supporters die horen bij de voorrangsgroep kunnen vanaf woensdag 4 september 10.00 uur een kaart kopen. De voorrangsperiode loop tot en met dinsdag 10 september 23.59 uur.

Instroomtijden
Er geldt een verplichte buscombi vanaf Euroborg, een kaart kost € 39,50 per stuk. De bussen vertrekken in 6 verschillende clusters naar het Abe Lenstra Stadion. Tickets worden verkocht op instroomtijd bij Euroborg. Voor de voorrangsgroep geldt de instroomtijden 09.15 uur en 09.30 uur. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Vanaf woensdag 11 september 10.00 uur zijn seizoenkaarthouders en clubcardhouders aan de beurt. Voor deze supporters gelden de instroomtijden tot uiterlijk 10.45 uur. Gezien het grote verschil in instroomtijden heeft FC Groningen voor deze wijze gekozen. Supporters met een ticket worden dringend verzocht zich aan de instroomtijd op het ticket te houden. Ben je te laat, kun je niet mee naar de wedstrijd, dus kom op tijd.

Thuisduels
FC Groningen hervat de competitie na de huidige interlandbreak op zaterdag 14 september thuis tegen Feyenoord. Voor dit duel zijn enkel nog kaarten te verkrijgen via de kaartenmarkt. Je dient seizoenkaart- of clubcardhouder te zijn (clubcard aangevraagd voor 1 augustus 2024) om maximaal een ticket te kunnen (bij)kopen. Voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zondag 29 september geldt wel vrije verkoop. Kaarten kunnen worden gekocht via https://tickets.fcgroningen.nl

Fans van de tegenstander kunnen enkel via hun eigen club een kaart kopen in het uitvak van Euroborg. De thuisvakken zijn voor FC-supporters. Fans van andere clubs met een kaart voor één van de thuisvakken lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Doelpuntenmaker Bacuna verkozen tot Koning van de Wedstrijd