string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Woensdagochtend start verkoop Cambuur-uit voor seizoenkaart- en clubcardhouders.

Dinsdag 17 oktober 2023 om 18:00

FC Groningen speelt op zondag 29 oktober om 12.15 uur tegen SC Cambuur. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdagochtend 18 oktober 09.00 uur één van de resterende tickets kopen voor het uitvak in Leeuwarden. De zesde uitwedstrijd van de competitie, de vorige vijf uitduels werden allen uitverkocht.

Voor de uitwedstrijd tegen SC Cambuur van zondag 29 oktober 12.15 uur geldt een verplichte buscombi. Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben nog tot dinsdag 17 oktober 23.59 uur de tijd een ticket aan te schaffen. Er zijn momenteel nog ruim 180 kaarten beschikbaar. Vanaf woensdag 18 oktober 09.00 uur zijn seizoenkaarthouders en clubcardhouders aan de beurt. Een kaart kost €35,- per stuk. De FC Groningen Ticketshop is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl/.

Naast de support tijdens uitwedstrijden, speelt de Trots van het Noorden de thuisduels dit seizoen telkens in een goed gevuld Euroborg. Ook de support in Euroborg is gigantisch. Voor de wedstrijd tegen FC Emmen op maandag 23 oktober is slechts nog een klein aantal tickets beschikbaar via https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor het daaropvolgende thuisduel met FC Dordrecht van zondag 5 november 14.30 uur zijn in alle vakken op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune nog plekken beschikbaar. Tickets zijn eenvoudig te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Fans van de tegenstander kunnen alleen via hun eigen club een ticket kopen voor het uitvak van Euroborg. Voor de overige duels in Euroborg tot aan de winterstop is de voorverkoop gestart. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen twee kaarten per duel (bij)kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

FC Groningen zal haar supporters spoedig informeren over eventuele kaartverkoop voor het bekerduel in de eerst ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi. FC Groningen speelt op woensdag 1 november uit bij Rijnsburgse Boys.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit