string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondagmiddag 14.30 uur thuis tegen FC Dordrecht.

Donderdag 02 november 2023 om 16:28

FC Groningen bekerde woensdagavond verder na de winst op bezoek bij Rijnsburgse Boys. De Trots van het Noorden sluit de week komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. In Euroborg wordt op het klassieke tijdstip van 14.30 uur afgetrapt. Het supportersplein opent twee uur voor het eerste fluitsignaal. Tickets zijn online en zondagmiddag vanaf 13.00 uur aan de kassa’s te koop.

Bestel eenvoudig tickets online via https://tickets.fcgroningen.nl. De kassa’s van Euroborg naast ingang 2 zijn zondag net als de deuren van het stadion vanaf 13.00 uur geopend. Op zowel de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune zijn er in verschillende vakken nog tickets naast elkaar beschikbaar. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen helemaal uitverkocht. Seizoenkaarthouders op deze laatstgenoemde tribune kunnen ook via de FC Groningen App naar binnen. De app is te downloaden via Google Play en de Appstore.

Supporters kunnen vanaf 12.30 uur verzamelen op het supportersplein aan de voorkant van Euroborg. Hier kan FC-merchandise worden gekocht en kan eten en drinken worden besteld. Hoofdsponsor OG Clean Fuels heeft ‘groene hamburgers’ te koop en er staat een kraam van slagerij Hofman: ‘Of je worst lust’. Daarnaast is op het supportersplein een biercarrousel te vinden. De spelersbus arriveert omstreeks 12.45 uur bij de hoofdingang van het stadion.

Eten en drinken dat op het supportersplein wordt gekocht, mag niet mee het stadion in. Op iedere tribune kunnen supporters voor patat, frikandellen of loempia’s terecht bij één van de units met een frituur. Ook koffie of thee is te verkrijgen bij de units. Supporters die alleen koud drinken willen hebben, wordt geadviseerd naar één van de horecacontainers te gaan. Iedere tribune is voorzien van horecacontainers voor koud drinken. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn de duurzame drinkbekers – FC Groningen-hardcups – ingevoerd.

Automobilisten dienen ook komende zondag rekening te houden met wegwerkzaamheden op verschillende plekken in en rond Groningen. De meest actuele informatie over stremmingen en omleidingen is te vinden op https://www.groningenbereikbaar.nl. Seizoenkaarthouders kunnen een parkeerabonnement kopen voor P2 My Office. Met een parkeerabonnement ben je altijd verzekerd van een parkeerplaats dichtbij het stadion.

Supporters kunnen ook op de parkeerplaats van HANOS parkeren. P-HANOS is gevestigd aan de Bornholmstraat. Een kaartje kan worden gekocht bij de parkeerplaats. Ook een deel van P3 is beschikbaar. Let op zowel op P-HANOS als P3 geldt: vol=vol.

Waar mogelijk roept FC Groningen op zoveel mogelijk op de fiets te komen, gebruik te maken van het Openbaar Vervoer, of de mogelijkheid van de pendelbussen te benutten. Partner Drenthe Tours zet pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 12.30 uur richting Euroborg. De bussen rijden tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R-locaties. Fietsers kunnen hun fiets gratis stallen vlakbij het stadion.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Kaartverkoop informatie komende duels

02:24
3 dagen geleden

Avishay Lachman eerste genomineerde Leonardo Hotels Strijder van het Jaar 2025

3 dagen geleden

Zes opleidingsteams in actie